ΠΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ


ΠΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ 
Από φέτος λειτουργεί στη σχολή μας προεπαγγελματικο τμήμα χορού για όσους ενδιαφέρονται να πάνε ένα βήμα παρακάτω τη σχέση τους με την τέχνη του χορού, επαγγελματικά και όχι μόνο. 
Η σχολή μας παρέχει μαθήματα προετοιμασίας για όλο το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, τα οποία στήνονται με στόχο ο μαθητής-χορευτής να είναι έτοιμος για τις εισαγωγικές εξετάσεις του επόμενου ακαδημαϊκού έτους. 
Το πρόγραμμα του προεπαγγελματικού τμήματος αποτελείται από μαθήματα μπαλέτου και σύγχρονου, καθώς επίσης υπάρχει η δυνατότητα για επιπλέον εξάσκηση και καθοδήγηση από τους δασκάλους μας με ιδιαίτερα μαθήματα χορού και pilates (κατόπιν συνεννόησης).Τα συστήματα στα οποία στηρίζεται η διδασκαλία μας είναι Vaganova και Limon. Δύο απ τα βασικότερα συστήματα μπαλέτου και σύγχρονου αντίστοιχα, τα οποία δομούν το σώμα και το μυαλό και προετοιμάζουν τον χορευτή ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του χώρου του χορού στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. 
Με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες και στα όνειρα των μαθητών μας, η διεύθυνση και οι δάσκαλοι της σχολής βρισκόμαστε δίπλα τους ώστε να εξελιχθεί ο καθένας ξεχωριστά και να εμβαθύνει στην τέχνη του χορού ουσιαστικά και πολύπλευρα, χωρίς τραυματισμούς. 
Η πολυετής εμπειρία της σχολής και οι έμπειροι δάσκαλοι μας, καθώς και οι επιτυχίες των μαθητών μας σε εισαγωγικές εξετάσεις σε ανώτατα ιδρύματα χορού μας δίνουν σιγουριά για τη λειτουργία του νέου αυτού τμήματος. Στόχος μας είναι η προετοιμασία αυτή να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του μελλοντικού χορευτή και να διδάσκει στους μαθητές μας τον σεβασμό, την υπομονή και την επιμονή που απαιτεί η τέχνη του χορού.